Tilausehdot

Tilausehdot

Fun Tampereen (Y-tunnus: 0580040-2) digitilaustuote koostuu erilaisista kuvaa, tekstiä ja ääntä sisältävistä digitaalisista sisällöistä funtampere.fi:ssä.

1. Tilausmuodot

DIGITILAUS sisältää FUN Tampere -radiokanavan kaikki digitaaliset kiekkosisällöt, jotka julkaistaan osoitteessa funtampere.fi. Lisäksi tilaus sisältää tilaajan sähköpostiin lähetettävän uutiskirjeen. Tilaajasisällöt tunnistat plus-symbolista.

Lyhyen tutustumistilauksen voi tilata vain kerran kiekkokaudessa.

Koko kiekkokauden tilaus kattaa koko kauden sisällöt mahdollisiin pudotuspeleihin asti.

Tilaukset ovat määräaikaisia. Määräaikainen tilaus on voimassa sovitun määräajan. Määräaikaistilaus maksetaan tilauksen alussa verkkomaksuna. Määräaikaista tilausta ei voi peruuttaa kesken tilatun jakson.

Tilaus on aina talouskohtainen.

 

2. Tilausten alkaminen ja päättyminen

Tilaus alkaa asiakkaan samana päivänä, jona asiakas tekee ja maksaa digitilauksen itsepalveluna funtampere.fi:ssä. Itsepalvelussa tilauksen tehnyt saa rekisteröitymisessä tarvittavat tunnukset heti sähköpostiinsa. Jos sähköpostivahvistus ei saavu perille, tilaajan tulee tarkistaa roskapostikansionsa ja ottaa tarvittaessa yhteyttä tilaajapalveluun avun saamiseksi.

Tilaus kestää aloituspäivästä laskien sen ajan, mitä kussakin tuotteessa on mainittu.

Koko kiekkokauden kestävä tilaus on voimassa koko kiekkokauden ajan sekä sitä seuraavan elokuun loppuun asti.

 

3. Maksutavat

Digitilaus on maksetaan verkossa korttimaksuna.

 

4. Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

Digitilauksen hinta määräytyy kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hinnasto on nähtävissä funtampere.fi:ssä kiekkotuotteen tilaussivulla. Kustantaja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ja tilausehtojen muutoksiin tarvittessa. Digitilauksen tilaushinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

 

5. Tilauksen irtisanominen

Määräaikaista tilausta ei voi irtisanoa päättymään kesken sopimuskauden.

 

6. Kiekkokauden mahdollinen peruuntuminen Radio SUN Oy:stä riippumattomasta syystä

Jos kiekkokausi peruuntuisi jostain Radio SUN Oy:stä riippumattomasta syystä, tilausmaksuja ei palauteta kauden keskeytymisen vuoksi. Vaikka kausi peruuntuisi, kiekkosisältöjä tuotetaan soveltuvin tavoin alkuperäisen aikataulun mukaisen runkosarjan päättymishetkeen asti.

 

7. Reklamaatiot

Reklamaatio- ja virhetilanteissa tilaaja voi olla sähköpostitse yhteydessä FUN Tampereen tilaajapalveluun tilaukset@funtampere.fi.

 

8. Tietosuoja

Radio SUN Oy käsittelee tilaajiensa henkilötietoja tietosuojaselosteensa sekä yksityisyydensuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

 

9. Muut ehdot

Digitaalisen lukuoikeuden sisältäviin tilauksiin sovelletaan FUN Tampereen verkkopalvelun käyttöehtoja.