FUN Tampereen mainostuotteet

FUN Tampereen mainostuotteet

FUN Tampere tarjoaa mainostajalle monenlaisia vaihtoehtoja paikalliseen markkinointiin. Audiomainonta FUN Tampereen ääniaalloilla ja digimainonta funtampere.fi:ssä tukevat hyvin toisiaan osana samaa kampanjaa.

 

Audiomainonnassa on monia vaihtoehtoja

Radio SunSPOTTIMAINONTA
Toteutamme eripituiset mainoskampanjat valmiilla aineistolla tai avaimet käteen -periaatteella. Spottimainonta sopii sekä pitkävaikutteiseen imagomainontaan että nopeatempoiseen taktiseen tai tapahtumamainontaan.

ILVEKSEN KIEKKOLÄHETYKSET
FUN Tampere selostaa kaikki koti- ja vieraspelit eli runkosarjassa 60 ottelua sekä pudotuspelit. Tarjoamme kattavimmin ja nopeimmin kiekkoasiaa ennen ja jälkeen ottelun, yhteensä neljän tunnin ajan. Kiekkosisältöihimme kuuluvat myös oheismateriaalit netissä ja somessa. Kaudella 2020–2021 pääselostajana toimii Mikko Aaltonen, joka on Suomen kärkipään ammattilainen ja jonka juonnoista löytyy tunnetta ja asiantuntemusta! FUN Tampereen kiekkolähetyksillä on tärkeä rooli Ilveksen menestystarinan rakentamisessa. Mainostajalle kiekkolähetykset ovat oivallinen mahdollisuus tavoittaa Tampereen jääkiekkokansa. Lähde sinäkin mukaan Ilveksen ja FUN Tampereen kuudenteen yhteiseen kauteen!

KILPAILUPROMOOTIOT
Toteutamme räätälöityjä erikoispromootioita ja tapahtumapromootioita mainostajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tuotamme kilpailubannerin funtampere.fi:hin ja promootiospotin radioon. Kilpailut kiinnostavat ihmisiä, joten saat kilpailupromootioilla valtavasti huomiota.

OHJELMAYHTEISTYÖ
Ohjelmayhteistyö on paras vaihtoehto tunnettuuden kasvattamiseen pitkällä tähtäimellä, ja parhaan tuloksen saat, kun vaihdat sponsoroitavaa ohjelmaa/blokkia aika ajoin.

 • FUN Tampereen Aamu ma–to klo 07–11
 • Kahden Tunnin Keikka ma–to klo 11–13
 • FUN Tampereen Iltapäivä ma–to klo 13–18
 • FUN Ilta ma–pe klo 18–24
 • FUN Viikonloppu la klo 10–15, su klo 09–24
 • FUN Sää tasatunnein uutisten yhteydessä arkisin klo 07–18, la klo 10–15
 • Lauantain Lähitaistelut la 22–24
 • Mansen Paras Perjantai pe klo 12–17.30
 • Kunniakierros pe klo 10–11

RÄÄTÄLÖITY OHJELMAYHTEISTYÖ
Toteutamme asiakkaalle räätälöityjä ohjelmasarjoja tai podcasteja yhdessä sovittavasta aiheesta.

SOMEPROMOOTIO
Toteutamme somepromootiot suositulla Facebook-sivullamme. Sivulla voidaan esimerkiksi järjestää arvonta 1–3 kertaa kilpailun puitteissa. Mainostajan tuote tai palvelu voidaan myös nostaa lähetyksessä esille.

 

Diginäkyvyys tukee audiokampanjaa

DIGIMAINONTA
Funtampere.fi:ssä vierailee tuhansia paikallisia ihmisiä joka kuukausi, sillä paikallinen uutistarjontamme ja mielenkiintoiset kilpailumme kiinnostavat verkossa. Digimainonnalla sinulla on mahdollisuus olla esillä uutisoinnin vieressä näyttävällä bannerillasi.

Toteutamme bannerit Localstars-työkalulla mainostajan aineistoista. Jos tahdot toimittaa valmiin banneriaineiston, toimita se kolmessa koossa. Kolmen koon ansiosta bannerisi näkyy joustavasti kaikilla banneripaikoillamme juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat:

 • 960 x 250 px
 • 640 x 240 px
 • 300 x 250 px

 

Lisätehoa kampanjaasi toisella paikallisella kanavallamme

Toinen radiokanavamme SUN Radio täydentää kampanjaasi pirkanmaalaisilla kuulijoilla yhdessä FUN Tampereen kanssa.

Toteutamme kampanjasi räätälöidysti molemmilla kanavillamme, kun tarvitset Pirkanmaan alueella tehostettua kuuluvuutta.

 

Radio Sun logo      

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.