KIEKKOTRIPLA

KIEKKOTRIPLA

Fun Tampereen Kiekkotripla: yksi, risti vai kaksi? Veikkaa seuraavan Ilves-ottelun jokaisen erän viimeisen maalin tekevä joukkue. Palkintona Poppamies-tuotepaketti, jossa mukana Poppamiehen uudet perulalastut Hot Habanero ja Cheesy Jalapeno sekä Poppamiehen chili trio.


Poppamies - Asennetta ruoanlaittoon

Poppamiehen tulisen mausteiset sipsit ovat täällä! Tulinen jalapeno, herkullinen juusto tai grillimausteinen habanero sekä rapeat maalaisperunalastut ovat mestarillinen yhdistelmä täynnä makua. Nämä ovat käsintehtyjä, erittäin laadukkaita perunalastuja, jotka saattavat johtaa äärimmäiseen addiktioon! Jalapenon makuiset sipsit ovat melko miedosti tulisia, mutta jos kaipaat lisää potkua, kokeile Poppamiehen Habanero-perunalastuja!

Jätä oma veikkauksesi alla olevalla lomakkeella.

Säännöt: Ainoastaan yksi ehdotus kilpailijaa kohden hyväksytään. Osallistumisaika päättyy, kun kiekko putoaa jäähän. Mikäli yhtään oikeaa Kiekkotriplaa ei saada, arvotaan palkinto kaikkien kierroksella veikanneiden kesken. Jos useampi kilpailija saa oikean tuloksen, arvotaan palkinto heidän kesken.

Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>