Lähetä joulutervehdyksesi radiossa

Lähetä joulutervehdyksesi radiossa

Haluatko välittää jouluterveisesi turvallisesti ja kuuluvasti? Tarjoamme nyt kaikille mahdollisuuden ilahduttaa perhettään, sukulaisiaan, ystäviään tai vaikka työkavereitaan FUN Tampereen lähetyksessä. Tilaa joulutervehdys ja juontajamme lukee sen kolmesti jouluviikon lähetyksissä. Joulutervehdyksen hinta on 10 euroa.

 

Joulutervehdyksen ehdot

– Tämä joulutervehdyspalvelu on tarkoitettu vain yksityishenkilöille. Yritykset voivat tilata oman joulutervehdyksen ottamalla yhteyttä myyntiimme tai tilaamalla tervehdyksen tällä nettilomakkeella sisarkanavamme SUN Radion nettisivuilta.

– Kolme (3) tervehdystä hintaan 10 euroa.

– Aikataulutoive pyritään toteuttamaan (jos aikataulutoivetta ei pystytä toteuttamaan, tervehdykset luetaan joka tapauksessa aina kolme kertaa).

– Pidätämme oikeuden olla julkaisematta asiattomia viestejä. Asiattoman viestin tilausmaksua ei palauteta.

– Joulutervehdyksen voi tilata vain tällä nettisivulla ja tilaus täytyy tehdä viimeistään 20.12.2020.

– Jos asiakas itse tilaa ja maksaa erehdyksessä monta joulutervehdystä, ylimääräisiä tilausmaksuja ei palauteta. Tilaathan joulutervehdyksesi vain yhden kerran!

 

Lähetä joulutervehdyksesi tällä lomakkeella

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen tilaamisen jälkeen. Vahvistus voi mennä myös roskapostikansioon, joten kannattaa tarkistaa roskapostit, jos viesti ei näytä saapuvan perille.
Kirjoita tähän koko joulutervehdyksen teksti, jonka haluat kuuluvan tervehdyksessä. Jos siis haluat nimesi tervehdykseen, lisää se tähän tekstiin, sillä nimitietoa ei poimita erikseen tilauskaavakkeen nimikentästä. Tekstisi voi olla enintään 350 merkkiä pitkä.
Aikataulutoive pyritään toteuttamaan (jos aikataulutoivetta ei pystytä toteuttamaan, tervehdykset luetaan joka tapauksessa aina kolme kertaa).
0,00 €

Joulutervehdyksen maksaminen

Joulutervehdys maksetaan maksukortilla (Visa Electron, Visa, Mastercard, American Express). Maksupalvelumme tarjoaa turvallinen ja monien suomalaisten verkkokauppojen käyttämä Stripe, jonka tietosuojaseloste löytyy täältä. FUN Tampere ei tallenna maksukorttisi tietoja. Jos maksusi ei mene läpi, ole yhteydessä kortin myöntäneeseen pankkiin.