Uutiset

Rajupaja vastaamaan Classicin tapahtumatuotannosta Bläk Boksissa: "Tavoitteena maailman hienoin salibandyshow"

Rajupaja vastaamaan Classicin tapahtumatuotannosta Bläk Boksissa: "Tavoitteena maailman hienoin salibandyshow"

Classic ja tapahtumatekniikan yritys Rajupaja ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on maailman hienoin salibandyshow. Rajupaja vastaa Classicin ottelutapahtuman teknisestä tapahtumatuotannosta.

Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola toteaa, että on hienoa saada Rajupaja kumppaniksi. "Rajupajalla on todella kovia näyttöjä erilaisten ottelutapahtumien ja urheilukisojen  parista, joten odotan yhteistyötä todella paljon." 

Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala odottaa myös innolla yhteistyötä Suomen menestyksekkäimmän salibandyseuran kanssa. "Haluamme tehdä Classicin ottelutapahtumista elämyksiä yleisölle ja tavoitteenamme on tietenkin yhdessä toteuttaa  maailman hienoin salibandyshow", Rokala kertoo Classicin tiedotteessa.  

Classicin uusi koti, Ideaparkin Bläk Boks, on uuden ajan tapahtuma-areena, jossa hyödynnetään  digitalisoinnin mahdollisuuksia. Poikkeuksellisen näyttö-, valo- ja äänitekniikan ansiosta nimensä mukaisesti Bläk Boksin lähes kokonaan mustaan tilaan voidaan luoda ainutlaatunen salibandyelämys. Classic Familyn F-liigajoukkueet  aloittavat kauden 2021–2022 uudessa kodissaan syksyllä. 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>