Uutiset

FUN Tampere on täynnä rokkia – juonnetut lähetykset jäävät tauolle

FUN Tampere on täynnä rokkia – juonnetut lähetykset jäävät tauolle

FUN Tampereen ohjelmistoon tulee muutoksia 31.5. alkaen. Paikallisradiokanava keskittyy toistaiseksi puhtaasti musiikkiin juonnettujen lähetysten jäädessä tauolle.

”Meidänkin alaamme ravistelleen koronaviruspandemian vaikutuksia ohjelmiston muutokseen ei voi vähätellä, mutta muutoksiin sisältyy myös näkymä valoisammasta tulevaisuudesta”, sanoo FUN Tampereen ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

”Kiinnostavan rokin soittamisen lisäksi keskitymme hyvässä vauhdissa olevan uudistumisen valmisteluun”, selventää Kujansuu.

Viime vuodet FUN Tampere on vakuuttanut rokin ystävät uudistusmielisellä linjallaan. Nousevien kykyjen lisäksi myös ennestään tutut yhtyeet mahtuvat kanavalle. FUN Tampereen kattaus on ainut laatuaan.

”Meillä heilahdetaan luontevasti Saimaasta Smackin kautta Rushiin ja Rammsteiniin, josta taas Popedasta Porcupine Treehen ja Amorphiksestä Atomirottaan”, luonnehtii myös kanavan musiikkipäällikkönä toimiva Kujansuu.

Rokin ystävät pidetään juontotauon aikanakin ajan tasalla kaupungin tapahtumista arkisin ja lauantaisin kuultavilla paikallisuutisilla. Sähkeet ovat aiempaan tapaan kanavan omaa tuotantoa. Paikalliset uutiset kuullaan tutusti maanantaista perjantaihin kello 07-18 ja lauantaisin 10-15.

Tampereenkiäliset uutiset tulevat jatkossakin arkisin klo 7.30, 11.30, 16.30, 20.30 ja 23.30.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>