Uutiset

Mitä Tampereen pormestariehdokkaat vastaavat kulttuuriasioihin? Kuuntele suora lähetys FUN Tampereelta torstaina

Mitä Tampereen pormestariehdokkaat vastaavat kulttuuriasioihin? Kuuntele suora lähetys FUN Tampereelta torstaina

Pirkanmaan festivaalit ry ja Tampere-talo järjestävät kulttuurin kuntavaalipaneelin torstaina 27.5. klo 17.00–18.30. Kulttuuripainotteinen vaalikeskustelu käydään Tampere-talon Maestro-salissa. Suoraa lähetystä voi kuunnella FUN Tampereen taajuudella 89,0 MHz ja nettiradiossa osoitteessa funtampere.fi tai seurata Vimeo-videopalvelussa.

Kulttuurin kuntavaalipaneeli kutsuu kuuden suurimman puolueen kuntavaali- ja pormestariehdokkaat keskustelemaan Tampereen kaupungin kulttuuristrategiasta sekä taiteen ja kulttuurin nykytilasta, rahoituksesta ja tulevaisuudesta.

Paneeliin osallistuvat istuva pormestari Lauri Lyly (SDP), Minna Minkkinen (Vas.), Jouni Ovaska (Kesk.), Jaakko Stenhäll (Vihr.) sekä jaetulla osallistujapaikalla Anna-Kaisa Ikonen (Kok.) ja Kalervo Kummola (Kok.) sekä Lassi Kaleva (PS) ja Veikko Vallin (PS). Keskustelua moderoivat Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas ja muusikko sekä Tullikamarin ja Telakan ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>