Uutiset

Metallitapahtuma palaa Nokialle - Tuhdimmilla Tahdeilla 16 kotimaista esiintyjää

Metallitapahtuma palaa Nokialle - Tuhdimmilla Tahdeilla 16 kotimaista esiintyjää

Poutunpuisto Nokian keskustassa toimii Tuhdimpien Tahtien tanssilattiana. Kuva: Harri Hedman

Raskaan musiikin festivaali Tuhdimmat Tahdit palaa Nokialle elokuussa. Vuonna 2013 edellisen kerran järjestetyn metallifestivaalin ensimmäiset esiintyjät julkaistaan perjantaina 28.5.2021.

Nokian keskustan Poutunpuistossa 27.-28.8.2021 järjestettävässä tapahtumassa nähdään kaikkiaan 16 kotimaista artistia. Tapahtuman kerrotaan sisältävän sekä areenaluokan tähtiä että ajankohtaisia nousevia kykyjä. Myös paikallinen osaaminen on edustettuna. Ensimmäiset bändit julkaistaan perjantaina 28.5. ja koko ohjelma on julki perjantaina 4.6.2021.

Tapahtuman järjestää nokialaislähtöinen ohjelmatoimisto Master Events, jonka toimitusjohtaja Kari Penttinen oli mukana järjestämässä festivaalia myös vuosina 2011-2013.

Tapahtumaan myydään rajallinen määrä lippuja ja se järjestetään voimassa olevia viranomaisohjeita tarkasti noudattaen. Aikuisväestölle suunnattu festivaali kertoo panostavansa ohjelmiston lisäksi myös monipuoliseen juoma- ja ruokatarjontaan. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>