Uutiset

Sauna Open Air -festivaalia ei järjestetä tänä kesänä

Sauna Open Air -festivaalia ei järjestetä tänä kesänä

Kuva: Jan Yrlund

Perinteikäs raskaan musiikin festivaali peruuntuu kesältä 2021. Syynä peruutukseen on koronaviruspandemian aiheuttama epävarmuus ja ulkomaisten artistien peruutukset. Festivaali järjestetään kuitenkin kesällä 2022, jolloin raskaasta musiikista ja festivaalitunnelmasta pääsee nauttimaan kolmen päivän ajan 7.-9.7.2022.

Tämän kesän festivaalille jo ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi kesänä: kahden päivän lipulla festivaaleille pääsee perjantaina 8.7. ja lauantaina 9.7. Lipunmyynnin auettua kahdenpäivän lipun voi halutessaan korottaa kolmenpäivän lipuksi lisämaksua vastaan. Yhden päivän liput kävyät sille päivää kun lippu on ostettu. Halutessaan liput voi myös palauttaa 30.6.2021 mennessä, jolloin lipunhinnan saa takaisin käsittelyajan puitteissa.

Tulevana kesänä festivaali oli tarkoitus järjestää kaksipäiväisenä Ratinanniemellä 9.-10.7.2021.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>