Futis

Ilvekselle kaksi uutta pelaajaa, tänään vastassa HJK

Ilvekselle kaksi uutta pelaajaa, tänään vastassa HJK

Veikkausliigan kotiavauksensa tänään pelaava Ilves vahvistaa hyökkäystään kahdella uudella kolumbialaispelaajalla. 29-vuotias Roger Torres on allekirjoittanut Ilveksen kanssa alkaneen kauden kattavan sopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2022. Torresin edellinen seura on Kolumbian pääsarjaseura Alianza Petrolera F.C. Hän on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja ja on urallaan pelannut Kolumbian lisäksi myös Yhdysvaltain ammattilaissarja MLS:ssä.

Jean Carlos Blanco on myös solminut Ilveksen kanssa kauden 2021 kattavan sopimuksen. Myös hänen sopimuksessaan on lisäksi optio kaudesta 2022. Hänen edellinen seuransa oli Kolumbian pääsarjaseura Boyaca Chico FC. Hyökkäjän tontilla operoiva Blanco on pelannut paitsi Kolumbiassa, myös Bulgariassa CSKA Sofian riveissä.

Molemmat uudet pelaajat ovat edustuskelpoisia jo tämän iltaisessa HJK-ottelussa.

Sarja-avauksessaan sarjanousija AC Oulun vieraskentällä maalein 2 - 0 voittanut Ilves pelaa tänään kauden ensimmäisen kotiottelunsa. Vieraaksi saapuu siis Veikkausliigan kestosuosikki ja hallitseva mestari HJK. Kello 18.30 alkava ottelu pelataan kuitenkin koronarajoitusten vuoksi vielä ilman yleisöä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>