Aamuvieras

Haastattelussa Juha Tynkkynen: Elävän musiikin säätiö käynnistää apurahahaun - tukea voi saada myös takautuvasti

Haastattelussa Juha Tynkkynen: Elävän musiikin säätiö käynnistää apurahahaun - tukea voi saada myös takautuvasti

Kuva: pixabay.com

Elävän musiikin säätiö ELMU sr käynnistää apurahahaun musiikkialan tekijöille, esittäjille ja muille alan toimijoille 17.-31.5. Säätiön johtaja Juha Tynkkynen kertoi asiasta tarkemmin FUN Tampereen aamuvieraana tiistaina. Puhetta oli myös pian Kalevaan valmistuvasta taiteilijatalo Jallukasta.

Kuuntele tästä:

 

Apurahaa voivat hakea yritykset, yksityishenkilöt tai heidän edustamansa työryhmä neljässä eri apurahaluokassa.

Esiintymismahdollisuudet-apurahaa voivat hakea tapahtumatoimijat ja keikkajärjestäjät tapahtuman musiikkiohjelman laadun kehittämiseksi ja nostamiseksi.

Esiintyjien ja yleisön kohtaaminen -apurahaa voivat hakijat hakea tarkoituksiin, jotka mahdollistavat, tukevat tai edistävät musiikin tekijöiden ja kuluttajien kohtaamista perustellulla tavalla.

Koulutus-apurahaa voi hakea musiikin tai sen tekemisen laatua nostavaan koulutukseen tai koulutuksen järjestämiseen.

Tutkimus-apurahaa voi puolestaan hakea tieteelliseen tai taiteelliseen akateemiseen tutkimukseen, joka käsittelee elävän musiikin tekijöiden ja kuluttajien kohtaamisia tai muuta yhteistoimintaa, kaupunkikulttuuria tai muuta Elävän musiikin säätiön tärkeäksi katsomaa aihepiiriä.

Apurahan suuruus myönnettävälle taholle on 1000-5000 euroa. Apurahapäätökset tekee Elävän musiikin säätiön nimeämä asiantuntijaryhmä 23.6. mennessä. Apurahat ovat harkinnanvaraista tukea. Päätökseen vaikuttavat hakijan aiempi toiminta musiikkialalla ja suunnitelma apurahan käytöstä. Apuraha on kertaluonteinen erä ja sitä voi hakea myös takautuvasti jo vuonna 2021 toteutetulle projektille.

Lisätiedot ja haku 17.5. alkaen: www.elmu-saatio.fi

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>