Futis

Ilves avaa Veikkausliigakautensa sarjanousijaa vastaan

Ilves avaa Veikkausliigakautensa sarjanousijaa vastaan

 

Jarkko Wiss valmentaa Ilvestä kuudetta perättäistä kautta.

Ilves kohtaa Veikkausliigakauden avauksessaan maanantaina Raatin stadionilla AC Oulun. Sarjaan 10 vuoden tauon jälkeen nousseet oululaiset voittivat Ilveksen helmikuussa pelatussa Suomen cupin alkulohkon ottelussa 1-2, joten helppo ilta ei tamperelaisilla ole luvassa.

Ilveksen päävalmentajana jatkaa aiempien viiden kauden tavoin Jarkko Wiss. Joukkueen pelaajisto on nuorentunut keskimääräiseltä iältään, ja maisemaa kapteenistosta ovat vaihtaneet Mika Hilander (FC Haka) ja Lauri Ala-Myllymäki (Venezie FC, Serie B). Helmikuun cup-ottelussa Oulua vastaan Ilveksen keski-ikä oli alle 22 vuotta.

Tällä kaudella Ilveksen kokeneinta kaartia edustavat 27-vuotiaat Felipe Aspegren ja Ilari Mettälä. 26-vuotiaat Tatu Miettunen, Tuure Siira, Joona Veteli ja Baba Mensah ovat Ilveksen mittapuulla myös kokenutta osastoa.

Ottelu Raatin stadionilla alkaa klo 18.30. Ilveksen kotiavaus on ensi viikon tiistaina 11.5. Ratinassa, jolloin tamperelaiset kohtaavat HJK:n.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>