Uutiset

Tubecon tapahtuma laajenee Tampereelle - Tubecon Games -tapahtuma vie pelaamisen maailmaan

Tubecon tapahtuma laajenee Tampereelle - Tubecon Games -tapahtuma vie pelaamisen maailmaan

Kuvituskuva.

Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma, Tubecon, laajentuu Tampereelle. Festivaali on järjestetty aiemmin Helsingissä, mutta elokuussa tapahtuma valtaa Tampere-talon täysin uudenlaisen Tubecon Games -tapahtuman kera.

Tubecon Games pidetään Tampere-talossa 20.–21. elokuuta. Tapahtuma sukeltaa viihteellisen pelaamisen maailmaan ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin sekä seurata omien suosikkien pelaamista ja tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin. Tubecon Games kattaa koko pelaamisen genren PC-pelaamisesta konsoli- ja mobiilipelaamiseen.

Tubecon Games -tapahtumassa on luvassa muun muassa Suomen suurin PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus, jossa tuhat pelaajaa pääsee kokeilemaan taitojaan. Lisäksi halukkaat voivat mm. haastaa ZoneVD:n Speedrun-maailmanennätyksen.

Yleisöllä on mahdollisuus päästä tapaamaan suosikkivaikuttajiaan ja esportspelaajia Meet & Greet -loungessa. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset tubettamisesta ja pelaamisesta kiinnostuneet. Tietyille alueille pääsevät kuitenkin vain 16 vuotta täyttäneet. Lisäksi ravintola-alueelle on pääsy vain 18 vuotta täyttäneillä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>