Uutiset

Classic voitti viidennen perättäisen Suomen mestaruuden

Classic voitti viidennen perättäisen Suomen mestaruuden

Sami Johansson oli pudotuspelien tehokkain pelaaja. Johansson voitti myös runkosarjan pistepörssin.

Tampereen Classic juhlii salibandyn F-liigan Suomen mestaruutta. Sunnuntaina Espoossa pelattu neljäs loppuottelu Oilersia vastaan päättyi tamperelaisten voittoon maalein 8 – 3. Ottelun tehopelaajaksi nousi jälleen pudotuspelien piste- ja maaliennätykset murskannut Sami Johansson, joka teki jälleen kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön. Johansson teki 16 play off -ottelussa 31 maalia ja antoi 18 maalisyöttöä. Classic kruunattiin Suomen mestariksi voitoin 4 – 0. Kyseessä oli tamperelaisseuran viides peräkkäinen mestaruus.

Naisten F-liigassa Classic kärsi tappion ratkaisevassa viidennessä välierässä, kun SB Pro oli parempi maalein 4 – 3. Näin SB Pro eteni loppuotteluihin voitoin 3 – 2. Pronssiottelussa Classic kohtaa 17.4. oululaisen SSRA:n.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>