Kiekko

Hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi 24.4. koronavirustartunnan vuoksi

Hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi 24.4. koronavirustartunnan vuoksi

FUN Tampereen 24 tunnin mittainen hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi lauantaina 24.4. Maaliskuun lopussa julkistettu ja alun perin 10.4. alkavaksi aiottu Keltavihreä vuorokausi siirretään idean isän, Mikko Aaltosen saatua positiivisen tuloksen koronavirustestissä. Lähetys tahdotaan tuottaa terveys edellä ja laatutakuulla, joten tässä tilanteessa siirtäminen nähtiin järkevimmäksi ratkaisuksi.

Olosuhteisiin nähden hyvin voiva FUN Tampereen Ilves-selostaja sekä koko FUN Tampereen tiimi suuntaavat katseensa jo loppukuun hienoon Ilves-henkeä huokuvaan jättilähetykseen. Ilveksen juniorikiekon hyväksi järjestettävä suora maratonlähetys kuullaan FUN Tampereelta lauantaina 24.4. klo 9 alkaen.

Keltavihreässä vuorokaudessa on luvassa aiemmin ilmoitetun mukaisesti Ilves-henkisiä haastatteluja, kiekkovisailua, hyvää musiikkia, rentoa tunnelmaa sekä yllätyksiä. Jos pudotuspelipaikkansa jo varmistaneella Ilveksellä on kyseisenä päivänä peli, sen ottelulähetys sisältyy myös Keltavihreään vuorokauteen. FUN Tampere selostaa kaikki Ilveksen liigaottelut.

Lähetyksellä kiinnitetään huomioita 1.4. käynnistyneeseen ja koko huhtikuun kestävään tekstiviestikeräykseen. Ilves ry:n järjestämällä keräyksellä saadut varat ohjataan Ilves-junioreiden olosuhdemaksuihin ja Kari ”Kilu” Järvisen luistelukouluun. Lahjoituksen voi tehdä 30.4. asti laittamalla tekstiviestin ILVES10 numeroon 16155. Keräyssumma on 10 euroa. (Keräyssumma vähentyy seuraavassa puhelinlaskussa. Laskuttajana näkyy Arena Interactive.)

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>