Kiekkouutiset, Uutiset

Hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi järjestetään 24.4. - Ilves ry:n keräys kestää koko huhtikuun

Hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi järjestetään 24.4. - Ilves ry:n keräys kestää koko huhtikuun

Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi 24.4.

Alun perin lähetys oli määrä järjestää Ilveksen 90-vuotispäivänä 10.4. 24 tunnin hyväntekeväisyyslähetyksessä on paljon vieraita, haasteita, kilpailuja ja heittäytymistä.

Kuuntele Mikko Aaltosen ja Valtteri Makkosen keskustelu aiheesta:

 

Lauantaina klo 9 alkavaan maratonlähetykseen kuuluu myös Ilveksen runkosarjaohjelman viimeinen liigaottelu Ilves-Tappara. Ottelun tulkitsee FUN Tampereen jääkiekkoselostaja Mikko Aaltonen, jonka mielessä ajatus hyväntekeväisyysspektaakkelista on muhinut jo syksystä 2015.

”Idean sain FUN Tampereen Kiekon ensimmäisenä syksynä, ja nyt oli hyvä aika jalostaa se käytäntöön”, sanoo viidettä kautta Ilves-pelejä FUN Tampereella selostava Aaltonen.

Lähetyksellä kiinnitetään huomioita 1.4. käynnistyvään ja koko huhtikuun kestävään tekstiviestikeräykseen. Ilves ry:n järjestämällä keräyksellä saadut varat ohjataan Ilves-junioreiden olosuhdemaksuihin ja Kari ”Kilu” Järvisen luistelukouluun. Lahjoituksen voi tehdä laittamalla tekstiviestin ILVES10 numeroon 16155. Keräyssumma on 10 euroa.

”Jos yhdenkin lapsen kynnys aloittaa harrastus saadaan hyväntekeväisyydellä matalammaksi, olemme onnistuneet”, kertoo Aaltonen.

Ammattiselostaja Aaltonen on erikoisessa tilanteessa, sillä vaikka hän on selostanut vuosien ajan, niin radiojuontajan debyyttinsä hän tekee nyt. 24 tunnin suorassa lähetyksessä.

”Odotan Keltavihreästä vuorokaudesta yhtä elämäni hauskimmista keikoista. Olen parhaimmillani silloin, kun jää pikkuisen tilaa improvisaatiolle ja tässä lähetyksessä on varmasti sellaisia hetkiä luvassa”, ennakoi Aaltonen.

Lähetystä juontavat Aaltosen lisäksi muut FUN Tampereen aalloilta tutut äänet, kuten Valtteri Makkonen. Luvassa on Ilves- henkisiä haastatteluja Pohjois-Amerikasta asti, kiekkovisailua, hyvää musiikkia, rentoa tunnelmaa sekä yllätyksiä. Myös kuulijat voivat osallistua lähetykseen puhelimitse tai somen kautta. Somessa aihetunnisteena toimii #Funkiekko24.

Ilves ry:n varapuheenjohtaja Jarmo Huhtala näkee kampanjan osoituksena välittämisestä. ”Välittäminen on toisten kunnioittamista ja reilua asennetta. Se on välittämistä niin yksilöstä kuin yhteisöstä, jokaisesta ihmisestä ja samalla koko joukosta. Tämä hyväntekeväisyyskampanja on hyvä mahdollisuus viedä positiivista sanomaa eteenpäin! Kiitos Ilves-Hockey Oy ja FUN Tampere, jotka mahdollistatte tämän keräyksen”, sanoo Huhtala.

Ajoituksellisesti tempaus osuu paitsi Ilveksen merkittävään juhlapäivään, myös yhteiskunnallisesti haastavaan tilanteeseen. FUN Tampereella paikallinen hyväntekeväisyystyö nähdäänkin erittäin tärkeänä juuri tässä hetkessä.

”Koronakriisin supistettua huomattavasti lasten ja nuorten kohtaamisia vastuullisten aikuisten kanssa, on yhteiskunnan nuorimpien jäsenten hyvinvoinnista oltu syystäkin huolissaan. Vastuullisen, paikallisen seuratoiminnan selviytyminen koronakriisin yli onkin koko alueen ihmisten hyvinvoinnin kannalta keskeinen asia, jonka jälleenrakentamista FUN Tampere Ilves-Hockey Oy:n ja Ilves ry:n pitkäaikaisena kumppanina tahtoo olla tukemassa”, kertoo FUN Tampereen ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

Juttua muokattu 8.4. ko 9.30: Korjattu otsikkoon, ingressiin ja leipätekstiin lähetyksen muuttunut päivämäärä ja lisätty linkki asiaa koskevaan uutiseen

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>