Uutiset

Kaupunki myi suojellun arvorakennuksen - Tampellassa sijaitsevan Villa Ryselinin hinta 340 000 euroa

Kaupunki myi suojellun arvorakennuksen - Tampellassa sijaitsevan Villa Ryselinin hinta 340 000 euroa

Tampereen kaupunki päätti myydä Villa Ryselin -nimisen rakennuksen Tampellan Herrainmäeltä 340 000 euron kauppahinnalla yksityisille ostajille. Rakennus on ollut myynnissä tarjouskaupalla viime vuoden lokakuusta lähtien. 1899 rakennettu Jugendia ja kansallisromantiikkaa yhdistelevä Villa Ryselin on rakennushistoriallisesti arvokas ja suojeltu rakennus, joten sitä ei ole lupa purkaa. Se on kooltaan 569 neliömetriä ja sijaitsee kaupungin omistamalla 1214 neliön tontilla Herrainmäen luoteiskulmassa. Tontista tehtiin ostajan kanssa 60 vuoden vuokrasopimus.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>