Aamuvieras, Uutiset

Kuuntele haastattelu - Pate kumoaa väitteet Popedan lopettamisesta: Kyseessä oli väärinkäsitys

Kuuntele haastattelu - Pate kumoaa väitteet Popedan lopettamisesta: Kyseessä oli väärinkäsitys

Popeda ei ole lopettamassa, päin vastoin. Kuva: Miikka Varila

Pauli "Pate" Mustajärvi kertoi FUN Tampereen haastattelussa tiistaiaamuna, että Popeda ei ole lopettamassa. Yhtyeen laulusolisti sanoi, että alun perinkin kyseessä oli väärinkäsitys, mutta myös pitkittynyt koronatilanne on vaikuttanut asiaan. Pate kertoi haastattelussa tiistaina julkistetun Uros Live -konsertin yksityiskohdista sekä oman soolomateriaalin julkaisemisesta.

Kuuntele Paten haastattelu tästä:

Viime kuukausina soolosinkut "Alkää jättäkö", "Elvis" ja "Jos maailma on pystyssä huomenna" tehnyt Pate julkaisee 9.4. uuden dueton Nina Tapion kanssa. Tämän jälkeen Pate kertoo keskittyvänsä täysillä Popedaan, joka on parhaillaan tekemässä myös uutta materiaalia, jota soitetaan vanhojen hittien ohella Uros Liveltä 16.12.2021 käynnistyvällä Voitto kaikesta -areenakonserttikiertueella.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>