Kiekkouutiset

HIFK ja SaiPa karanteeniin - helsinkiläisjoukkueessa todettu koronavirustartunta

HIFK ja SaiPa karanteeniin - helsinkiläisjoukkueessa todettu koronavirustartunta


HIFK:n Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu  sunnuntaina 14.3. koronavirustartunta, tiedottaa Liiga kotisivuillaan. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) tartuntatautiviranomainen on asetettanut joukkueen 14 vuorokauden karanteeniin. Myös HIFK:n lauantaina kohdannut SaiPan joukkue on asetettu karanteeniin. Joukkueiden toiminta keskeytetään karanteenin ajaksi.

HIFK:n perjantain 12.3. vastustajan KooKoon osalta Liiga odottaa paikallisen tartuntatautiviranomaisen päätöstä. Liiga tiedottaa karanteenien aiheuttamista muutoksista runkosarjan ohjelmaan myöhemmin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>