Kiekkouutiset

Jarkko Parikka jatkaa Ilveksessä ensi kaudella

Jarkko Parikka jatkaa Ilveksessä ensi kaudella

Kuudetta kauttaan Ilveksessä pelaava Jarkko Parikka, 23, jatkaa seurassa kaudella 2021-2022. Puolustajan voimassa olleeseen sopimukseen sisältyi ensi kautta koskeva KHL-optio, jota hän ei käyttänyt.

Käynnissä olevalla kaudella 31 ottelussa pisteet 4+4=8 tehnyt Parikka on pelannut Liigassa yhteensä 261 runkosarjaottelua tehoilla 17+48=65, minkä ohella hänen tililleen on kertynyt 17 pudotuspeliottelua. Puolustajan yhteenlaskettu plusmiinussaldo tältä ja kahdelta edelliseltä kaudelta on +48. Suomen A-maajoukkueessa Parikka on esiintynyt kolmella peräkkäisellä kaudella yhteensä kymmenessä ottelussa.

- Todella hyvillä fiiliksillä jatkan Ilveksessä, ja tulee olemaan hienoa päästä pelaamaan myös uudessa areenassa. Ilves on ollut minulle todella hyvä paikka, ja kaupunkina viihtyisä Tampere on tullut hyvin tutuksi. Pelaajille annetaan seurassa kaikki työkalut käyttöön ja harjoitusolosuhteet sekä valmentajat ovat huippuluokkaa. Koen kehittyneeni täällä vuosi vuodelta ja uskon pystyväni ottamaan vielä seuraavankin askeleen Ilveksessä, sanoo Jarkko Parikka.

- Yleisestikin seuran toiminnassa on tapahtunut huomattavasti kehitystä sen jälkeen kun tänne tulin. Ilveksen tulevaisuus näyttää valoisalta, ja joukkueena tavoittelemme tietysti menestystä jo tälläkin kaudella. Niin kauan kuin Suomessa pelaan, on Ilves minulle se ensimmäinen vaihtoehto. On hienoa, että saan jatkaa täällä ja kantaa Ilves-paitaa jatkossakin, Parikka jatkaa.

Urheilujohtaja Timo Koskela on iloinen A-maajoukkueeseenkin nousseen luottopuolustajan jatkosopimuksen varmistumisesta.

- Jarkko Parikka on kehittynyt vuosi vuodelta kohti Liigan eliittiä ja maajoukkuetta. Ilvekselle tällä sopimuksella on valtava merkitys, ja olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että hän halusi jatkaa seurassa myös tulevalla UROS LIVE -areenan aikakaudella, kommentoi Koskela.

- Jaken kohdalla jopa MM-kisat ovat realistinen tavoite tällä ja ensi kaudella. Hän on kansainvälisen tason puolustaja, erinomainen luistelija sekä fyysinen ja voimakas kamppailija, joka pystyy pelaamaan illasta toiseen isot minuutit vastustajien parhaita pelaajia vastaan.

Ilveksen sopimustilanne kaudelle 2021–2022

Maalivahdit (1+0 optiota)

Eetu Mäkiniemi 2022

Puolustajat (7)

Karri Aho 2022+1, Santeri Airola 2022+1, Aleksi Elorinne 2022, Santeri Hatakka 2024, Jarkko Parikka 2022, Niko Peltola 2022, Tuomas Salmela 2022

Hyökkääjät (9+1)

Joni Ikonen 2022, Joona Ikonen 2024, Roby Järventie 2022, Ville Meskanen 2021+1, Panu Mieho 2022, Miro Nalli 2023, Eetu Päkkilä 2024, Antti Saarela 2022, Eemeli Suomi 2022, Santeri Virtanen 2023

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>