Kiekkouutiset

Kiekkolähetys alkaa klo 17.30 - Ilves kohtaa uudelleen HPK:n, Niko Peltola pelaa kauden avausottelunsa

Kiekkolähetys alkaa klo 17.30 - Ilves kohtaa uudelleen HPK:n, Niko Peltola pelaa kauden avausottelunsa

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua. Tamperelaisista Ilves matkaa Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Joukkueet kohtasivat viimeksi lauantaina, tuolloin Ilves voitti jatkoajan jälkeen maalein 2 – 1. Ilves saa kokoonpanoonsa koko kauden sivussa olleen puolustaja Niko Peltolan. FUN Tampereen aamulähetyksessä kuultu "Bonon" haastattelu löytyy Kiekkopaketin tilaajille täältä.

Liigan siirtoraja umpeutui viime yönä ja Ilves vahvisti rivejään viimeisenä päivänä vielä kahdella hyökkääjällä. Leijonissa Ruotsin EHT-turnauksessa debytoinut Santeri Virtanen saapuu SaiPasta kaksi seuraavaakin kautta kattavalla sopimuksella ja kanadalainen Adam Rockwood ruotsalaisesta MoDosta loppukauden mittaisella sopimuksella.

Kierroksen muut ottelut ovat Kärpät-KalPa, Lukko-Sport, Pelicans-JYP

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>