Kiekkouutiset

Topi Nättinen jatkaa Tapparassa - urheilujohtaja siirtorajalla: "joukkueessa on riittävästi leveyttä"

Topi Nättinen jatkaa Tapparassa - urheilujohtaja siirtorajalla: "joukkueessa on riittävästi leveyttä"

Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi.

Tapparalta ei ole odotettavissa liikkeitä 1.3. klo 23.59 umpeutuvalla siirtorajalla. Näin voidaan ainakin ajatella seuran urheilujohtaja Jukka Rautakorven lausunnosta Tapparan maanantaisessa tiedotteessa.

- Joukkue on hyvässä nousutrendissä ja siinä on vielä paljon ulosmitattavaa potentiaalia. Nuoret pelaajamme ovat osoittaneet, että joukkueessa on riittävästi leveyttä. Luotamme joukkueeseemme, toteaa urheilujohtaja Jukka Rautakorpi.

Ottelukohtaisella sopimuksella Tapparassa helmikuussa pelannut hyökkääjä Topi Nättinen jatkaa Tapparassa loppukauden mittaisella sopimuksella. Lisäksi loukkaantumis- ja karanteenisumasta kärsineet kirvesrinnat ovat saamassa Anton Levtchin sairastuvalta takaisin jo todennäköisesti kuluvalla viikolla. Myös muita kokoonpanosta pitkään sivussa olleita pelaajia on palaamassa kokoonpanoon mahdollisesti jo tällä viikolla.

Liigassa kuudentena oleva Tappara kohtaa keskiviikkona Kookoon, perjantaina Ilveksen ja lauantaina Vaasan Sportin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>