Aamuvieras, Uutiset

TTT:n johtaja Otso Kautto kertoo valitusta strategiasta - ennakointia, sommittelua ja harjoittelua muuttuvien määräysten perässä poukkoilun sijaan

TTT:n johtaja Otso Kautto kertoo valitusta strategiasta - ennakointia, sommittelua ja harjoittelua muuttuvien määräysten perässä poukkoilun sijaan

Tampereen Työväen Teatterin johtaja Otso Kautto kertoi maanantain aamuvierashaastattelussa teatterin kuulumisia. TTT tiedotti viime viikolla keskeyttävänsä kevään esitystoiminnan. Ratkaisulla teatteri ennakoi koronarajoitusten tulevaisuutta. Haastattelussa puhuttiin Kauton pandemian aikana tekemistä valinnoista ja ennakoinnista, joka on pääsääntöisesti ennustanut rajoitusten kehittymisen oikein.

Kuuntele haastattelu tästä:

Esitysten ollessa tauolla teatteri tekee tänäkin keväänä isoja tappioita menettäessään miljoonien eurojen lipputulot. Vuoden 2020 lopulla koko henkilöstönsä neljäksi viikoksi lomauttaneen teatterin uusien säästötoimenpiteiden tarve riippuu teatterinjohtajan mukaan valtion seuraavan ylimääräisen tuen määrästä. Kirkkaasti katseensa tulevaisuuteen suuntaava Kautto paljasti haastattelussa yksityiskohtia syksyn 2021 ohjelmistosta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>