Uutiset

Ilves menettää huippulupauksen Maxim Stjopinin Tanskaan

Ilves menettää huippulupauksen Maxim Stjopinin Tanskaan

Nuori lahjakas hyökkääjä Maksim Stjopin siirtyy tanskalaiseen FC Nordsjaellandiin. 17-vuotias Maksim nousi viimeistään suuren yleisön tietoisuuteen viime kauden viimeisessä ottelussa, kun hän laukoi kaksi upeaa maalia FC Hongan verkkoon.

Juniorina myös TPV:tä ja TaFaa edustanut Stjopin siirtyi Ilvekseen 14-vuotiaana vuonna 2017. Maksim on viimeisen kahden vuoden aikana ollut useiden ulkomaalaisten seurojen tarkkailun kohteena, mutta viime kauden aikana hänen hyvät otteensa Veikkausliigassa ja Ilves/2:n riveissä kiinnittivät yhä enemmän seurojen huomiota. Kauden päätösottelussa lauottujen maalien jälkeen kiinnostus ulkomailla kasvoi entisestään ja tammikuussa useat seurat lähestyivät Ilvestä ostotarjouksilla. Lopulta asiat etenivät maaliin asti tanskalaisen FC Nordsjaellandin kanssa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>