Aamuvieras

Mustavuoren laskettelukeskuksella riittää asiakkaita: "Se on jopa positiivinen ongelma"

Mustavuoren laskettelukeskuksella riittää asiakkaita: "Se on jopa positiivinen ongelma"

Talvilajit on kovassa nosteessa kylmän ja lumisen talven johdosta. Tampereella Mustavuoren laskettelukeskuksessa vilskettä riittää, jopa välillä ylärajoilla. Mustavuori Oy:n liiketoimintajohtaja Miikka Anttila kertoi FUN Tampereen aamussa tuoreet kuulumiset laskettelukeskuksesta.

Anttila kertoi myös tulevasta Rovaniemen MM-rallista ja mietteitään Jari-Matti Latvalan tallipäällikön pestistä. Anttila toimi pitkään Latvalan kartanlukijana ja apulaiskilpailujohtajana tulevissa Suomen MM-rallitapahtumissa Rovaniemellä helmikuun lopussa ja kesällä Jyväskylässä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>