Uutiset

Naatan Skyttä siirtyy Ranskaan

Naatan Skyttä siirtyy Ranskaan

Kuva: ilvesedustus.fi

Naatan Skyttä siirtyy ranskalaisen Toulouse FC:n riveihin 4,5 vuoden sopimuksella. Toulouse FC on tällä hetkellä Ranskan 2. Liigassa toisena, ollen vahvasti kiinni nousussa maan pääsarjaan.

Ilves Futis-Liigassa jalkapallouransa aloittanut Naatan on kulkenut läpi koko Ilveksen pelaajapolun. Futis-Liigasta seuraava askel oli siirtyminen Ilveksen junioriedustusjoukkueisiin. Ensimmäisen sopimuksensa Ilveksen edustusjoukkueeseen Skyttä allekirjoitti kaudelle 2018. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki elokuussa 2018 ottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Kokonaisuudessaan Veikkausliigaotteluita hänelle on kertynyt 29 kappaletta, joissa hän on onnistunut maalinteossa yhdeksän kertaa.

Skyttä on ollut ulkomaalaisten seurojen kiikarissa jo muutaman vuoden ajan, mutta hän on aiemmin kokenut, että llves on ollut hänelle sillä hetkellä paras paikka kehittyä pelaajana. Viime Veikkausliigakaudella hän nousi sarjan ehdottomien tähtipelaajien kategoriaan ja ulkomaalaisten seurojen kiinnostus häntä kohtaan kasvoi entisestään lukuisten seurojen yrittäessä hankkia häntä riveihinsä. Näistä kaikista vaihtoehdoista lopulta Toulouse FC osoittautui seuraksi, johon Skyttä halusi siirtyä. Seurojen saatua sovittua siirtosummasta ja muista siirtoon liittyvistä ehdoista, oli tullut aika jättää kasvattajaseura.

Lähde: ilvesedustus.fi

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>