Uutiset

Osuus Pinninkadusta suljetaan maanantaina käynnistyvien katutöiden johdosta

Osuus Pinninkadusta suljetaan maanantaina käynnistyvien katutöiden johdosta

Tampereella Pinninkadulla aloitetaan maanantaina 18.1. katutyöt Tammelantorin läheisyydessä. Kadusta uusitaan Kullervonkadun ja Itsenäisyydenkadun välinen osuus. Pinninkatu suljetaan läpiajolta Kullervonkadun ja Vellamonkadun risteyksissä. Myöskään Väinölänkadulta ei pääse kääntymään Pinninkadulle. Uusi reitti avataan ajoneuvoliikenteelle torin pohjoispuolella eli Tammelan puistokadulta pääsee kääntymään Kyllikinkadulle. Työt kestävät kokonaisuudessaan elokuulle saakka

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>