Uutiset

Marko Hietala jättää Nightwishin ja vetäytyy julkisuudesta

Marko Hietala jättää Nightwishin ja vetäytyy julkisuudesta

Nightwishin basisti-laulaja Marko "Marco" Hietala jättää yhtyeen. Hietala kertoi päätöksestään vetäytyä julkisuudesta ja jättää Nightwish tiistaina sosiaalisessa mediassa. Vuodesta 2001 Nightwishissä vaikuttanut muusikko perustelee päätöstään mm. musiikkiteollisuuden epäreiluudella ja omalla voinnillaan, johon hänen on kroonista masennusta sairastavana kiinnitettävä huomiota.

Hietala korostaa, että teiden erkanemisesta ei sovi syyttää yhtyetovereita Nightwishissä. Torstaina 55 vuotta täyttävä muusikko ei sulje pois mahdollisuutta palata vielä jossain kohtaa julkisuuteen.

Lisäksi mm. Tarot-yhtyeestään tunnettu Hietala vetoaa, ettei häneen otettaisi median tai muusikkokollegojen toimesta yhteyttä seuraavan vuoden aikana. Muusikko lisää jälkikirjoitukseen pilke silmäkulmassa, että hänen lapsuuden sankarinsa Tony Iommi (Black Sabbath) on poikkeus.

Hietalan somejulkaisu.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>