Aamuvieras

Hiihtäminen monissa eri muodoissaan on suosittua Tampereella

Hiihtäminen monissa eri muodoissaan on suosittua Tampereella

Talven saapuminen Tampereella on innostanut kaupunkilaiset talviurheilemaan. Suosituiksi lajeiksi on muodostunut luistelu, hiihtäminen ja läskipyöräily. Hiihtämisestä perinteiset latuhiihdot pitävät pintansa, mutta erityisen suosittua on ollut ns. karvapohjahiihto metsämättäällä.

Välineet ovat kysyttyjä tällä hetkellä, mutta apua antaa Hiking Travel Hit -yritys Tampereella, joka tarjoaa vuokrausta eri lajeihin. Yrittäjä kertoikin FUN Tampereen aamuvieraana vinkkejä talvilajeihin:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>