Uutiset

Classic aloitti vuoden 2021 voitolla - ratkaisu nähtiin vasta rangaistuslaukausten jälkeen

Classic aloitti vuoden 2021 voitolla - ratkaisu nähtiin vasta rangaistuslaukausten jälkeen

 

 

 

 

 

 

Tamperelainen Classic jatkaa ilman tappioita salibandyn F-liigassa. Eilisessä ottelussa sarjakärki oli tiukilla Seinäjoen SPV:tä vastaan, mutta Classic vei lopulta tiukan taiston nimiinsä rangaistuslaukauskilpailun jälkeen lukemin 6–5 ja kaksi sarjapistettä jäi Tampereelle. Classic on voittanut 16:sta pelaamastaan ottelusta peräti 14 suoraan kolmessa erässä.

Ottelun ratkaisijana rankkareilla oli Eemeli Salin viidennessä parissa. Ottelun tehokkaimpina hääri tutut miehet, kun Sami Johansson iski kahdesti ja Nico Salo alusti kaksi osumaa. Classicin seuraava ottelu on 15.1 Nurmon Jymyn vieraana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>