Uutiset

Classic jatkaa voittamattomana - Happee kaatui vuoden viimeisessä ottelussa

Classic jatkaa voittamattomana - Happee kaatui vuoden viimeisessä ottelussa

Classic jatkoi voittojen tiellä ottelussa Happeeta vastaan Jyväskylässä. Classic johtaa sarjaa 44 pisteen saaliilla. Joukkue on menettänyt kaudella vain yhden pisteen, kun he voittivat marraskuussa Nokian KrP:n vasta jatkoajalla.

Happee joutui lähtemään otteluun ilman Peter Kotilaisen panosta hänen ollessa pelikiellossa. Classic olikin tyly vieras ja voitti ottelun numeroin 9-3. Ottelun tehokkain oli pistepörssin ja maalipörssin ykkönen Sami Johansson 3+2 tehoilla. Ville Lastikka osui ottelussa kahdesti. Classin seuraava ottelu on 3.1., kun joukkue saa vastaan SPV:n.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>