Uutiset

Tampereen Pyrinnön naisten Korisliiga-joukkueen päävalmentaja asetettu tammikuun alkuun saakka kilpailukieltoon

Tampereen Pyrinnön naisten Korisliiga-joukkueen päävalmentaja asetettu tammikuun alkuun saakka kilpailukieltoon

Tampereen Pyrinnön naisten Korisliiga-joukkueen päävalmentaja Juri Heinämäki on asetettu 3.1.2021 saakka kilpailukieltoon.

Heinämäki erotettiin 9.12. pelatusta naisten Korisliigan ottelusta EBT-Tampereen Pyrintö. Hänelle tuomittiin kaksi teknistä virhettä epäurheilijamaisen käytöksen takia.

Erotuomarin raporttien ja videotallenteen perusteella kurinpitopäällikkö katsoo, että Heinämäki on loukannut erotuomarin henkistä koskemattomuutta käyttäytymällä aggressiivisesti ja huutamalla aivan erotuomarin naaman edessä. Tilanteessa Heinämäki on myös käyttänyt loukkaavaa ja halveksivaa kieltä haukkumalla erotuomaria henkilökohtaisesti alatyylisellä ja koripallokentälle täysin sopimattomalla ilmaisulla. Rikkomusta on pidettävä tähän asti todetun osalta vakavana.

Kilpailukieltoon määrätty henkilö ei saa osallistua joukkueen jäsenenä mihinkään kilpailutoimintaan. Kilpailukiellossa oleva henkilö ei saa olla missään tekemisissä joukkueen kanssa ottelun yhteydessä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>