Aamuvieras

Jääkiekosta tuttua älyteknologiaa käytettiin Veikkausliigassa: "Jopa vesipooloon kyselty"

Jääkiekosta tuttua älyteknologiaa käytettiin Veikkausliigassa: "Jopa vesipooloon kyselty"

Jääkiekosta tuttu Wisehockey -älykiekkoteknologia kantautui Veikkausliigaan sen päätösottelussa HJK - FC Inter -ottelussa. Jatkossa älyteknologiaa voidaan nähdä monissa lajeissa esimerkiksi salibandyssa ja amerikkalaisessa jalkapallossa.

Wisehockey Oy kehittää jatkuvasti toimintaansa. Jatkossa maailman isoissa jalkapallosarjoissa voidaan jääkiekon tapaan nähdä monenlaista dataa, mitä kentällä tapahtuu. Wisehockey Oy:n myyntijohtaja Miska Kuusisto vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa uusista tuulista ja myös kiekkoon liittyvistä kehitysaskeleista:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>