Aamuvieras

Sorsapuiston tekojääradalle tehdään lisätilaa mailallisille

Sorsapuiston tekojääradalle tehdään lisätilaa mailallisille

Tampereen kaupungin liikuntapäällikkö Mikko Heinonen vieraili FUN Tampereen aamussa kertomassa käytännön asioista liittyen Sorsapuiston tekojäärataan. Heinonen kertoi, että mailallisille oli tehtävä lisätilaa myös isommalle luisteluradalle, mutta siellä ei saa kiekolla pelata.

Heinosen mukaan kaukalo on koko talven käytössä vapaasti, eikä sille varata mitään vuoroja. Pikaluistelijoille sen sijaan on isommalla alueella varattu joitain vuoroja tammikuusta eteenpäin. Heinonen muistuttaa vanhempia, jotka ovat lasten kanssa, että jäälle mennään ainoastaan luistimilla.

Kuuntele Mikko Heinosen haastattelu:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>