Uutiset

Joulutorille kävijärajoitukset ja portsarit – kaikki yleisötilaisuudet jäävät pois

Joulutorille kävijärajoitukset ja portsarit – kaikki yleisötilaisuudet jäävät pois

Tampereen Joulutorilta jäävät pois kaikki yleisötilaisuudet. Myyntipaikkoina toimivat mökit, kahvila ja ravintola voivat olla auki turvallisuussuunnitelman mukaisesti. Tampereen kaupunginhallitus hyväksyi Joulutorin turvallisuusohjeet 30.11.2020

Keskustorille pystytetyn perinteisen Joulutorin käytävät ovat leveämmät kuin aikaisempina vuosina. Kaupunki suosittelee voimakkaasti maskin käyttöä niin Joulutorilla kuin muussakin kaupungilla liikkumisessa, asioinnissa ja busseissa.

Asiakasmäärää Joulutorilla valvotaan. Aidatun Joulutorin portit suljetaan tarvittaessa ja valvojat päästävät torille lisää asiakkaita vasta kun se on taas asiakasmäärän puolesta turvallista. Torialueella saa olla enintään 300 henkilöä kaikkinensa. Jokaisessa mökissä on turvapleksi myyjän ja asiakkaan välissä. Korttimaksu on mahdollinen ja suositeltava kaikissa myyntipisteissä.

Torin kahvila ja ravintola voivat toimia rajoitetusti ja vähennetyin asiakaspaikoin. Glögiravintolassa on käytössä myös ulkoterassialue ja kiireisimpinä aikoina paikalla on salivalvoja, joka huolehtii asiakasmäärän pysymisestä rajoitusten mukaisina.

Tartuntariski ulkona tapahtuvassa myynnissä on arvioitu vähäiseksi väkimäärää ja liikkumista torialueella koskevia rajoitusten ansiosta. Joulutori on avoinna 4.-21.12.2020.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>