Uutiset

Vuoden Työnantaja -finalisti Hakafood panostaa työntekijöiden tasapuoliseen kohteluun

Vuoden Työnantaja -finalisti Hakafood panostaa työntekijöiden tasapuoliseen kohteluun

Vuoden Työnantaja 2020 -kilpailu huipentuu voittajan julkistukseen tammikuussa 2021. Hakafoodin toimitusjohtaja Marko Lehojärvi sai mieluisan puhelun, kun Tammerkosken Nuorkauppakamarin Ville Reuna ja Mikko Viitamäki kertoivat valkeakoskelaisen konditoria- ja leipomoalan yrityksen päässeen finaalin.

Kuuntele toimitusjohtajan reaktio:

 

Vuoden Työnantaja 2020 -kilpailuun lokakuun loppuun mennessä ilmiannetuista yrityksistä on valittu yhdeksän, jotka ovat päässeet finaalivaiheeseen. Toimitusjohtajien ensireaktioita kuulet FUN Tampereelta.

Vuoden Työnantaja -kilpailua on järjestetty Pirkanmaalla vuodesta 1983 saakka. Kilpailuun pääsee mukaan ainoastaan ilmiantojen kautta. Kilpailun toteutuksesta vastaa vuosittain Tammerkosken Nuorkauppakamari ry.

Finaalivaiheessa mukana on seuraavat yritykset:

Adara Pakkaus oy

Gallant oy

Gronlund Palvelut oy

Hakafood oy

Linjateräs oy

Pella's oy

Premius Kuntoutus oy

Sivupersoona oy

Unfair Lean Marketing oy

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>