Uutiset

FUN Tampereen kotisivu uudistui - ainutlaatuinen digisisältöjen tilaajapalvelu nyt käytössä 

FUN Tampereen kotisivu uudistui - ainutlaatuinen digisisältöjen tilaajapalvelu nyt käytössä 


 

Radio FUN Tampereen kotisivu on uudistunut. Sivu löytyy tutusta osoitteesta funtampere.fi.

Samalla kanavan digijulkaisujen tarjoilu uudistuu, kun osa FUN Tampereen sisällöistä siirtyy maksulliseksi tilaajapalveluksi. Tällä hetkellä tilattavissa on FUN Tampereen Kiekkopaketti.

Maksullisten tilaajapalveluiden käyttöönotolla pyritään turvaamaan kanavan kehittäminen ja laadukas tarjonta myös jatkossa.

- Digipalveluita kehitetään, jotta toiminnan kokonaisuuden eteenpäin vieminen jatkuu hyvänä, sanoo FUN Tampereen ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu. Radiosta kuulee entiseen tapaan kaiken sisältömme, eli siellä muutosta ei suoranaisesti havaitse, mutta digiasiakkaiden kehittyvä palvelu mahdollistaa aikanaan myös paremman radion tekemisen, jatkaa Kujansuu.

Digipalveluiden tarjoajana FUN Tampere kulkee oman toimialansa edelläkävijänä ja samalla yleisen media-alan kehityksen mukana.

- Kansainvälisten some- ja teknologiajättien uusiksi laittamalla mediakentällä lähes kaikki sanomalehdet ovat ottaneet maksullisen tilaajapalvelun käyttöönsä. Kaupallisessa televisiossa tämä on ollut pitkään jo normi. Välineestä riippumatta laadun tekeminen ja tuotteen kehittäminen maksaa, Kujansuu kertoo.

FUN Tampereen Kiekkopaketti pitää sisällään kaikki kanavan julkaisemat kiekkoaudiosisällöt sekä kuluvalta että aiemmilta kausilta (teemahaastattelut, suositut #Funikysyy-pelaajahaastattelut, aamujäätunnelmat sekä jälkipelihaastattelut).

Koko kauden kattavan Kiekkopaketin saa hintaan 18,90 € ja kahden viikon tutustumisjakson hintaan 1,90 €.  Tilaajana voi kuunnella kiekkojuttuja koska vain.

- Ymmärrämme, että tämä muutos voi aiheuttaa aluksi myös negatiivisia tunteita. Uskomme vahvasti paikallisen ja laatutietoisen yleisön arvostavan tätä paikallista ihmistä ajatellen tehtyä tuotetta ja viihtyvän seurassamme niin radiotaajuuksilla kuin verkossakin, sanoo Kujansuu.

FUN Tampere on osa Radio Sun Oy:tä, joka kuuluu Pirmediat-mediaryhmään. Radio SUN Oy on täysin kotimainen ja puhtaasti pirkanmaalaisessa omistuksessa.


                                 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>