Kiekko

JYP laittoi Ilveksen ahtaalle Hakametsässä - Lopulta tutut ratkaisijat kaivoivat pisteet kotijoukkueelle

Ilves onnistui voittamaan JYP:n Hakametsässä numeroin 7-5. Ilveksen ratkaisijoina olivat tutut miehet, kun Joose Antonen ja Arttu Ruotsalainen iskivät kaksi maalia mieheen. Kuuntele tästä Kalle Maalahden, Matias Maccellin ja Timo Peltomaan mietteet ottelun jälkeen.

JYP laittoi Ilveksen ahtaalle Hakametsässä - Lopulta tutut ratkaisijat kaivoivat pisteet kotijoukkueelle

JYP laittoi Ilveksen ahtaalle Hakametsän perjantai-illassa. Avauserän jälkeen JYP johti Jani Tuppuraisen osumalla.

Toisessa erässä Ilves aloitti jälleen maalihurjastelun. Kokonaisuudessaan toisessa erässä nähtiin kuusi osumaa, joista Ilves teki neljä. Maalintekijöinä olivat Ville Meskanen, Joose Antonen, Arttu Ruotsalainen ja Matias Maccelli. Kahden erän jälkeen Ilves johti numeroin 4-3.

Kolmannessa erässä JYP iski kahdesti, kun Robert Rooba ja Jarkko Immonen osuivat. Ilves osoitti jälleen vahvuutensa ja iski kolmesti. Maalintekijöinä olivat Antonen illan toisella osumallaan, Eemeli Suomi ja Ruotsalainen niin ikään illan toisella osumalla. Lopputulos Ilveksen hyväksi numeroin 7-5.

Ilves jatkaa sarjataulukon kärjessä. Seuraava ottelu on edessä huomenna, kun vastaan asettuu Jukurit Mikkelissä. Ottelu alkaa kello 17.

Kalle Maalahti haastattelussa: (Toim. Mikko Aaltonen)

Matias Maccellin haastattelu (Toim. Mikko Aaltonen)