Kiekko

Ilves voitti kuudennen ottelun putkeen, kun KooKoo kaatui numeroin 6-1 - Antti Saarela: "Oltiin tylyjä isäntiä tänään"

Ilves onnistui voittamaan kuudennen ottelunsa putkeen, kun KooKoo kaatui numeroin 6-1 Hakametsässä. Kuuntele Antti Saarelan ja Jarkko Parikan mietteet pelin jälkeen.

Ilves voitti kuudennen ottelun putkeen, kun KooKoo kaatui numeroin 6-1 - Antti Saarela: "Oltiin tylyjä isäntiä tänään"

Ilves aloitti ottelun vahvasti KooKoota vastaan. Ennen kuin oli kolme minuuttia pelattu, Ilves johti jo 2-0 numeroin Antti Saarelan ja Jarkko Parikan maaleilla. Pari minuuttia myöhemmin KooKoo onnistui kaventamaan Aleksi Ainalin osumalla. Erän viimeisellä minuutilla Joose Antonen jatkoi kuitenkin vahvaa maalivirettään ja vei Ilveksen jälleen kahden maalin johtoon.

Toisessa erässä Ilves meni menojaan. Roby Järventien ja Eemeli Suomen osumilla Ilves karkasi jo 5-1 johtoon. 25 peliminuutin kohdalla KooKoo vaihtoi maalivahtia, kun Oskari Salminen korvasi Victor Brattströmin.

Kolmannen erän alussa Ilves lisäsi johtoa jo 6-1 numeroihin Panu Miehon maalilla. Kolmas erä oli rikkonainen ja paljon jäähyjä tuli, mutta lisämaaleja ei kuitenkaan nähty. Lopputulos Ilveksen hyväksi numeroin 6-1.

Ilveksen seuraava ottelu on perjantaina, kun Hakametsään vieraaksi saapuu JYP. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

Antti Saarelan haastattelu (Toim. Mikko Aaltonen)

Jarkko Parikka haastattelussa: (Toim. Mikko Aaltonen)