Aamuvieras, Uutiset

Padel Tampere tuplaa kenttämääränsä: uutuudet Lielahteen, Linnainmaalle ja Linnakallioon - myös lajin huipputurnaus halutaan kaupunkiin

Kuva: padeltampere.fi

Padel Tampere avaa keväällä 2021 Pirkkalan Linnakallioon peräti kahdeksan uuden kentän kokonaisuuden, paljasti toimitusjohtaja Eetu Rahkola FUN Tampereen aamulähetyksessä.

Padel Tampere tuplaa kenttämääränsä: uutuudet Lielahteen, Linnainmaalle ja Linnakallioon - myös lajin huipputurnaus halutaan kaupunkiin

Padelin suosio kasvaa Tampereella. Lisääntyvään kysyntään vastaa järeästi Padel Tampere, joka tuplaa tämän hetken kenttämääränsä kevääseen 2021 mennessä. Laajentumistilanteesta kertoi aamuvierashaastattelussa maanantaina toimitusjohtaja Eetu Rahkola.

Uusia kenttiä aukeaa vielä lähiviikkoina seitsemän kappaletta: Linnainmaan liikuntakeskukseen uusia kenttiä tulee kolme, kun Padel Tampere lähti muiden toimijoiden kanssa Linnainmaan liikuntakeskuksen (Autocenterin) uudistamiseen aiemman operaattorin, Koovee Edustus oy:n, ajauduttua syksyllä talousvaikeuksiin.

Lielahteen avataan puolestaan piakkoin neljä uutta kenttää. Pirkkalan Linnakallioon Padel Tampere avaa puolestaan suurimman, kahdeksan kentän laajuisen keskuksensa keväällä 2021. Aiemmin Linnakallioon aiottiin avata neljän kentän kokonaisuus nykyisen kahden kentän tilalle.

Lisäksi Padel Tampereella on kenttiä Messukylässä sekä ulkokentät Eteläpuistossa. Rahkolan kanssa puhuttiin myös lajin kansainvälisen huipputurnauksen World Padel Tourin tuomisesta Tampereelle, joka suunnitelma siintää tulevaisuuden tavoitteissa.

Eetu Rahkola haastattelussa 16.11.