Kiekko

Tappara kärsi tappion Pelicansin vieraana

Tapparan haastava viikko sai jatkoa lauantaina, kun joukkue kärsi tappion Pelicansille numeroin 5-1. Eilen joukkue hävisi paikalliskamppailun Ilvekselle.

Tappara kärsi tappion Pelicansin vieraana

Tappara lähti Lahteen Pelicansin vieraaksi tappio niskassaan. Avauserä oli maaliton, mutta toisen aluksi Hannes Björninen vie kotijoukkueen johtoon. Olavi Vauhkonen onnistui tasoittamaan ottelun toisen erän puolivälissä. Maali oli Vauhkoselle kauden ensimmäinen.

Kolmannessa erässä Pelicans otti pelin haltuunsa. Björninen iski illan toisen osumansa ja vei Pelicansin jälleen johtoon. Erän puolivälissä Tapparan kasvatti Jonatan Tanus vei Pelicansin jo 3-1 johtoon. Erän lopussa Pelicans onnistui kahdesti maalinteossa Waltteri Merelän ja Otto Niemisen toimesta. Pelicans tänään vahvempi numeroin 5-1.

Tapparan seuraava ottelu on edessä tiistaina, kun joukkue matkaa Vaasaan Sportin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30