Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja Tampereella kadonneesta miehestä

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja Tampereella kadonneesta Juho-Pekka Salmesta, joka ei saapunut työpaikalleen maanantaina 9.11.2020. Juho-Pekka Salmi on 31-vuotias, noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Katoamispäivän vaatetuksesta ei ole tietoa. Havainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin: Rikosvihjeet.Pirkanmaa.Sisa-Suomi@poliisi.fi.

Poliisi pyytää havaintoja Tampereella kadonneesta miehestä

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja Tampereella kadonneesta Juho-Pekka Salmesta, joka ei saapunut työpaikalleen maanantaina 9.11.2020. Juho-Pekka Salmi on 31-vuotias, noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Katoamispäivän vaatetuksesta ei ole tietoa.

Havainnot ja vihjeet pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisin vihjesähköpostiin: Rikosvihjeet.Pirkanmaa.Sisa-Suomi@poliisi.fi.