Kiekko

Ilves nappasi myös toisen paikallisottelun nimiinsä Tapparaa vastaan

Ilves nousi takaa-ajosta voittoon Tapparaa vastaan kauden toisessa paikalliskamppailussa. Lopputulos Hakametsässä Ilveksen hyväksi 5-4. Kuuntele Jouko Myrrän ja Joose Antosen mietteet pelin jälkeen.

Ilves nappasi myös toisen paikallisottelun nimiinsä Tapparaa vastaan

Avauserässä Tappara sai salama-alun ottelulle, kun Charles Bertrand siirsi joukkueen 1-0 johtoon. Ennen erän puoliväliä Tappara lisäsi johdon jo 2-0 numeroihin Jukka Peltolan toimesta. Erän lopussa Ilveksen tehohetki oli tuhoisa. Kolme maalia kahden minuutin sisään ja Ilves siirtyi johtoon. Maalintekijöinä olivat Arttu Ruotsalainen, Joose Antonen ja Miro Nalli.

Toisessa erässä Ilves jatkoi siitä mihin ensimmäisessä jäi. Jo kahden minuutin pelin jälkeen Antonen iski illan toisen osumansa. Noin viisi minuuttia myöhemmin Tappara tuli jälleen peliin mukaan Jarkko Malisen maalilla. Ruotsalainen kuitenkin erän puolivälin jälkeen siirsi Ilveksen jälleen kahden maalin johtoon. Maali oli Ruotsalaiselle jo kauden 11. Toisessa erässä tuli myös huonoja uutisia Ilvekselle, kun Miro Nalli jätti ottelun kesken kovan laukauksen blokkauksen vuoksi.

Kolmas erä oli rikkonainen. Erän ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan viimeiselle minuutille, kun Tappara kavensi Michael Špačekin toimesta. Lopulta Ilves vahvempi Hakametsässä numeroin 5-4.

Molemmat joukkueet pelaavat huomenna lauantaina, kun Tappara matkaa Lahteen Pelicansin vieraaksi ja Ilves Vaasaan Sportin vieraaksi. Molemmat ottelut alkavat kello 17.
 

Jouko Myrrän haastattelu: (Toim. Mikko Aaltonen)

Joose Antosen haastattelu: (Toim. Mikko Aaltonen)