Uutiset

Toijalassa rikottu autoja ja postilaatikoita – nuori mies hyppi postilaatikon päällä toisen kuvatessa

Poliisilla on tutkittavana vahingontekoja, jotka ovat tapahtuneet 7.-8.11. välisenä aikana Akaan Toijalassa. Poliisi epäilee teoista kahta Lentiläntiellä havaittua nuorta miestä. Poliisi pyytää vihjeitä ja silminnäkijähavaintoja tapahtumista.

Toijalassa rikottu autoja ja postilaatikoita – nuori mies hyppi postilaatikon päällä toisen kuvatessa

Poliisilla on tutkittavana useita ajoneuvoihin ja postilaatikkoihin kohdistuneita vahingontekoja, jotka ovat tapahtuneet 7.-8.11.2020 välisenä aikana Akaan Toijalassa.

Tekoja on tehty sekä päiväaikaan että aamuyön tunteina. Neljästä ajoneuvosta on rikottu peilejä ja laseja Matinpuistontiellä, Hämeentiellä ja Kiinanmuurilla.

Postilaatikoita on rikottu Hämeentiellä, Torkontiellä, Ryödintiellä ja Lentiläntiellä. Kaikkiaan postilaatikoihin on kohdistunut neljä vahingotekorikosta. Yksi postilaatikko oli anastettu ja kyseistä asiaa tutkitaan näpistyksenä.

Lentiläntiellä on tehty havainto henkilöautosta, josta nousi kaksi nuorta miestä. Toinen miehistä oli repinyt postilaatikon irti ja hyppinyt postilaatikon päällä toisen miehen kuvatessa matkapuhelimella tapahtumaa.

Poliisilla on syytä epäillä saman seurueen olevan kaikkien rikosten takana, sillä teoilla on selkeä ajallinen ja paikallinen yhteys.

Valkeakosken poliisiaseman tutkinta pyytää vihjeitä ja silminnäkijähavaintoja tapahtumista numerossa p. 0295 445 877 tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.