Uutiset

Pakettiauto tuhoutui palossa Tampereen Aitolahdessa - Hervannassa palonalku

Pakettiauto tuhoutui tulipalossa Papinvuorentiellä Aitolahdessa varhain tänä aamuna. Henkilövahingoilta vältyttiin. Hervannassa Opiskelijankadulla syttyi eilen alkuillasta palonalku, kun saunaremontissa kiukaalle jäänyttä tavaraa kärähti kiukaan mentyä päälle ajastimella.

Pakettiauto tuhoutui palossa Tampereen Aitolahdessa - Hervannassa palonalku

Pakettiauto tuhoutui tulipalossa Papinvuorentiellä Aitolahdessa varhain tänä aamuna. Auton moottoritilasta lähtenyt palo tuhosi pakettiauton täysin ja se uhkasi levitä myös viereiseen autotallirakennukseen ja läheiseen asuinrakennukseen, mutta palo saatiin sitä ennen hallintaan. Asukas oli saanut hillittyä paloa vesiletkulla ja jauhesammuttimella ennen pelastuslaitoksen saapumista. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Hervannassa Opiskelijankadulla syttyi eilen alkuillasta palonalku, kun saunaremontissa kiukaalle jäänyttä tavaraa kärähti kiukaan mentyä päälle ajastimella. Tavarat olivat sulaneet ja aiheuttaneet savua porraskäytävään. Pelastuslaitos kävi tuulettamassa tilat. Henkilövahinkoja tässäkään tapauksessa ei sattunut.