Uutiset

Tredussa Sammonkadulla kaksi koronatartuntaa - maskinkäyttösuositus koulussa heti voimaan

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Sammonkadun toimipisteessä on todettu kaksi koronatartuntaa. Taysin Infektioyksikkö ja Tampereen kaupungin infektioiden torjuntayksikkö selvittävät altistuneita, joihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tredussa Sammonkadulla kaksi koronatartuntaa - maskinkäyttösuositus koulussa heti voimaan

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Sammonkadun toimipisteessä on todettu kaksi koronatartuntaa.

Taysin Infektioyksikkö ja Tampereen kaupungin infektioiden torjuntayksikkö selvittävät altistuneita, joihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Altistuneet asetetaan 10 päivän karanteeniin.

Lisäksi Sammonkadun toimipisteeseen astuu voimaan kahden viikon ajaksi Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän linjauksen mukaisesti maskinkäyttösuositus oppilaitoksen tiloissa oleskellessa. Sammonkadun vahtimestareilta on saatavissa kasvomaskeja.