Uutiset

Tampereella useassa eri paikassa korona-altistumisia

Viime viikolla neljässä eri paikassa Tampereella olleet henkilöt ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Karanteeniin asetettavat lähikontaktit on jo tavoitettu, mutta Tays kehoittaa tarkkailemaan vointia ja hakeutumaan heti testiin, jos saa oireita.

Tampereella useassa eri paikassa korona-altistumisia

Viime viikolla neljässä eri paikassa Tampereella olleet henkilöt ovat saattaneet altistua koronavirukselle. Karanteeniin asetettavat lähikontaktit on jo tavoitettu, mutta Tays kehoittaa tarkkailemaan vointia ja hakeutumaan heti testiin, jos saa oireita.

27.10. klo 13-14 Pyynikin näkötornin munkkikahvilassa asioineet

30.10.-1.11. Tampere Jazz Happeningin konserteissa käyneet

31.10. klo 19-22 Pyynikin Brewhousessa asioineet

1.11. klo 9-9.30 Tampereen Holiday Clubin aamupalalla olleet

Tays:n mukaan tapahtumat eivät liity toisiinsa.