Kiekko

Barrett Hayton tuo luovuutta Ilveksen hyökkäykseen - Pääsee pelaamaan Maccellin ja Järventien sentteriksi: "Rakastan tätä ketjua"

Barrett Hayton ehti edustaa Ilvestä kahdeksassa ottelussa.

Arizona Coyotesista Ilvekseen lainalle saapuneen Barrett Haytonin karanteeni päättyi perjantaina ja hän on kokoonpanossa KalPaa vastaan. Bussimatkustamiseen tottunut Hayton odottaa jo innolla ottelua ja pelaamista Roby Järventien ja Matias Maccellin välissä.

Barrett Hayton tuo luovuutta Ilveksen hyökkäykseen - Pääsee pelaamaan Maccellin ja Järventien sentteriksi: "Rakastan tätä ketjua"

Arizona Coyotesista Ilvekseen lainalle saapuneen Barrett Haytonin karanteeni päättyi perjantaina ja hän on kokoonpanossa KalPaa vastaan. Bussimatkustamiseen tottunut Hayton odottaa jo innolla ottelua ja pelaamista Roby Järventien ja Matias Maccellin välissä.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Tutustumistarjous 2 viikkoa 1,90 €.
Barrett Hayton haastattelussa: (Toim. Mikko Aaltonen)