Uutiset

Pirkanmaalla 16 uutta tartuntaa

Nyt todetuista sairastuneista 13 oli jo ennalta karanteenissa ja kolme muuta on jäljitetty.

Pirkanmaalla 16 uutta tartuntaa

Uusien koronatartuntojen määrät ovat kasvaneet viime päivinä Pirkanmaalla. Maanantaina Pirkanmaalla todettiin 16 uutta koronavirustartuntaa. Nyt todetuista sairastuneista 13 oli jo ennalta karanteenissa. Kaikkiaan näytteitä tutkittiin maanantain aikana 750 kappaletta.

Todettujen tapausten määrä on ollut jälleen kasvussa viime päivät. Viime viikolla alkuviikosta ilmeni päivittäin alle kymmentä tapausta, mutta viikonloppuna määrät nousivat taas yli kymmeneen päivässä.

Näytteitä tutkivan Fimlabin mukaan koronatestitulosten valmistumisessa tulee tällä hetkellä varautua 1-2 päivän viiveeseen. Terveyden ja hyvinvoinninlaitos kertoi eilen koko maassa olevan sairaalahoidossa reilut 70 koronaviruspotilasta. Heistä tehohoidossa oli eilen kymmenen.