Kiekko

Jouko Myrrä otti tappion omalle kontolleen - Pelaajat näkivät asian toisin

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä otti tappion omiin nimiin. Joona Ikonen sanoi kuitenkin haastattelussa, että mitään ei voi laittaa valmentajien piikkiin. Kuuntele Ikosen ja Myrrän haastattelut tästä.TERVE! Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille. Luo tunnusKirjaudu

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä otti tappion omiin nimiin. Joona Ikonen sanoi kuitenkin haastattelussa, että mitään ei voi laittaa valmentajien piikkiin. Kuuntele Ikosen ja Myrrän haastattelut tästä.

Jouko Myrrä otti tappion omalle kontolleen - Pelaajat näkivät asian toisin

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä otti tappion omiin nimiin. Joona Ikonen sanoi kuitenkin haastattelussa, että mitään ei voi laittaa valmentajien piikkiin. Kuuntele Ikosen ja Myrrän haastattelut tästä.

TERVE!

Tämä sisältö on FUN Tampereen Kiekkopaketin tilaajille.
Joona Ikosen haastattelu: (Toim. Mikko Aaltonen)

Jouko Myrrän haastattelu: (Toim. Mikko Aaltonen)